Jaluzele orizontale HIT II

La momentul actual, cel mai recent și avansat sistem din lumea jaluzelelor orizontale din aluminiu este sistemul  HIT II, elaborat de către compania cehă ISOTRA, liderul în producerea componentelor pentru jaluzelele orizontale din aluminiu. Perfecțiunea acestui sistem constă în faptul că construcția acestui tip de jaluzele,elaborată special pentru ferestrele termopan, formează cu profilul ferestrei un tot întreg .

Sistemul Isotra HIT II se deosebește radical de la sistemul clasic și posedă o mulțime de avantaje:

1. Sistemul Isotra HIT II are cornișa superioară plată de tipul casetă, datorită careia se reduce riscul deteriorăirii produsului în timpul utilizării.

2. Manevrarea cu produsul (ridicarea/coborîrea și rotația unghiului lamelelor) se efectuează cu ajutorul unui singur lănțișor de manevrare, ceea ce este cu mult mai simplu decît sistemul clasic de control.

3. Fixarea lănțisorului de control la rama ferestrei cu ajutorul unui suport special, ceea ce corespunde standardelor Europene de siguranță.

4. Fixare suplimentară a produsului prin intermediul cablurilor laterale, ceea ce asigură ajustarea strînsă a acestuia la sticlă și deschiderea basculantă a ferestrei fără ca produsul să se lase în jos sub greutatea proprie.

5. Grosimea benzii de aluminiu, din care sunt fabricate jaluzelele este cea mai densă avînd 21 microni, ceea ce îi conferă duritate și elasticitate în același timp.

6. Posibilitatea de a alege tipul de executare a produsului, permite satisfacerea doleanțelor oricărui client.