Informatie despre companie

PROFILUL COMPANIEI
Compania ”Viorica Anton”-producator de o calitate înaltă a sistemelor de protectie solara a fost infiintata in anul 1996. Statutul juridic al firmei este cel de intreprindere individuala(I.I.).De la infiintarea companiei si pina in anul 2007, firma si-a desfasurat activitatea ca importator si distribuitor a sistemelor de protectie solara angro si cu amanuntul.
In anul 2007 si-a deschis propria linie de producere a roletelor textile.
Pe parcurs, intreprinderea se inregistreaza sub denumirea brandului " MODERN",ceea ce este confirmat prin   “Certificatul de înregistrare a mărcii Modern”.Mai tirziu I.I.' V.Anton" devine reprezentantul oficial al companiei ISOTRA(Cehia) in Republica Moldova. Aceasta oportunitate ii ofera intreprinderii posibilitatea de a-si extinde asortimentul, si totodata de a produce sisteme noi pe piata autohtona. Ca urmare a fost deschisa inca o linie de producere, si anume producerea jaluzelelor orizontale din aluminiu HIT II,si  MANSARDA ISOTRA, preconizate pentru geamurile din PVC si cele de mansarde. Linia de producere a fost completata cu  un echipament European, ultra-modern, care corespunde ultimelor cerințe în domeniul producerii roletelor textile. Mecanismele si tesaturile produse de companiile Europene, precum și experiența angajatilor calificați, permit ca in final să ofere cumparatorilor  produse de o înaltă calitate în  cea mai scurtă perioadă de timp.
Dezvoltarea continua si cresterea dinamica a companiei a favorizat imbogatirea sortimentului cu produse noi pe piata autohtona, permitind clientilor o alegere mai vasta.Diversitatea tipurilor de jaluzele vor satisface doleantele chiar si a celui mai exigent client. Printre produsele confectionate de companie se enumera urmatoarele:
- Jaluzele verticale
- Jaluzele orizontale din aluminiu HIT II
- Jaluzele orizontale Mansarda Isotra
- Rolete textile
- Jaluzele din bambus
- Jaluzele din iuta
- Jaluzele'' Zi/Noapte''
- Rolete textile Mansarda
- Panouri japoneze
- Jaluzele exterioare
De la înfiinţarea sa, brandul "MODERN" şi-a impus standarde de calitate foarte exigente şi a devenit una din cele mai dezvoltate companii pe piata autohtona, participind la expozitiile locale City Build acumulind experienta si apreciere din partea clientilor.Administrația companiei “Viorica Anton” viziteaza regulat expozițiile de construcții R+T, care se desfășoara o data la 3 ani în orașul german Stuttgart. De fiecare data la expoziții sunt prezentate cele mai recente realizari din domeniu, create pe baza noiilor tehnologii pe plan mondial. Unele inovatii sunt aduse de compania ''V.Anton" pe piata autohtona, pentru dezvoltarea sortimentului si captivarea clientilor.
In prezent compania isi desfasoara activitatea in mun. Chisinau, astfel pentru economisirea de timp si bani, echipa companiei pune la dispozitia clientilor:

1. SHOWROOM-ul(str. V.Alecsandri 121) - care permite clientilor vizualizarea produselor expuse, cit si  informarea corespunzatoare de catre managerul companiei.

2. PAGINA WEB //www.modern.md sau pagina de Facebookhttps: //www.facebook.com/JaluzeleModern/  (prin care se informeaza publicul din mediul on-line)

Compania a fost infiintata cu scopul de a veni in intimpinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cit mai profesional si rapid posibil.

SIMPLU SI RAPID!

1. VIZITATI SHOWROOM-UL NOSTRU  PE ADRESA: V.ALECSANDRI 121 SI PRIMITI INFORMATIA DORITA.
2. FACETI COMANDA LA NR. DE TELEFON:022922257 SAU 068440144
3. COMANDA SE EFECTUEAZA IN TIMP DE 3 ZILE LUCRATOARE DUPA MARIMILE INDIVIDUALE.
4. LUAREA MASURARILOR SI MONTAREA ESTE GRATIS.
ACHITAREA SE FACE PRIN TRANSFER SAU NUMERAR.
ECONOMISITI BANI SI TIMP.
PRIMITI IN SCHIMB CALITATE SI GARANTIE.
VIZIUNE

"Suntem mândri de produsele noastre.
De calitatea lor superioară, design-ul inovator şi tehnologia avansată.
Ne place ceea ce facem.
Îi respectăm pe cei care lucrează cu noi.
La baza tuturor acţiunilor noastre stă un singur principiu, cel mai important: aprecierea si recunostinta Dvs
."

Viorica Anton, director general