Sisteme de tip inchis

Casetă- sistem de tip închis. Aceasta prevede că axul pe care materialul textil se înfășoară în rulou,se ascunde într-o casetă specială, iar însuși materialul în barele de ghidaj din aluminiu.

Cel mai mic sistem de tip închis. Are profilul plat. Cea mai bună opțiune pentru roletele care se înstalează pe ușă. Pentru sistemul dat este prevăzută opțiunea executării doar cu bare de ghidaj plate.

Sistem mediu după mărime dintre cele de tip închis. Diferența de la alte sisteme de acest tip este caseta mai plata, ceea ce marește unghiul la care poate fi deschisă fereastra.

Datorită unui tip special de material, dublu ,care reprezintă benzi orizontale aranjate consecutiv, puteți regula intensitatea pătrunderii luminii solare în cameră.

Acest tip de rolete textile este adaptat special pentru ferestrele de mansardă dar, există și posibilitatea înstalării pe ferestre simple.

MansardaISOTRA este proectată special pentru ferestrele de mansardă. După funcționalitate este identică cu sistemul Casetă cu arc.