ROLETE "ZI- NOAPTE"

Zi-Noapte-una din cele mai recente inovații în piața sistemelor de protecție solară. Interesul față de acest sistem apare din cauza dispozitivului neobișnuit, care permite folosirea unui și același produs în 2 regimuri (zi și noapte). Jaluzelele sistemului “Zi-Noapte”- reprezintă produsul compus din 2 straturi de material textil,cu benzi transparente și opace aranjate consecutiv. Două straturi de material textil în acest sistem permit obținerea nivelului dorit de întunecare al camerii, atunci cînd sunt combinate benzile de transparență diferită.

Pentru sistemul Zi-Noapte există posibilitatea instalării cu ghidaje laterale.

Materialele textile pentru sistemul “Zi-Noapte” se deosebesc complet de la cele care se folosesc la producerea roletelor textile simple.Acestea au proprietăți anti-statice și antipraf,ceea ce ușurează îngrijirea jaluzelelor,curățarea unui astfel de material se efectuează cu ajutorul  unei perii uscate.

Astfel de jaluzele sunt o soluție originală și universală, deoarece se potrivesc pentru orice tip de interior.Ele uimesc prin eleganță,ușurință și simplitatea controlului.

De asemenea, calitatea indespensabilă a acestui material textil și a sistemului în cauză este faptul că nu împiedică observarea cîmpului vizual chiar și cu jaluzelele închise. Sistemul este echipat cu o casetă, care face ca produsul să arate finit. Jaluzelele sistemului dat pot fi înstalate cît pe fiecare ochi de geam în parte așa și pe o deschizătură întreagă. În cazul montării pe ficare fereastră există opțiunea cu înstalarea ghidajelor laterale, sau cu înstalarea barelor de ghidare din aluminiu.