Sisteme de tip deschis

MINI- unul dintre cele mai mici sisteme. Acest avantaj, oferă posibilitatea instalării jaluzelelor pe fiecare ochi de fereastră.

LUX-MODERN – sistemul, care după funcționalitate, se asemănă cu sistemul Mini. Deosebirea estetica dintre sistemul Mini și Lux-Modern este mecanizmul mai mic, de un alb mat.

Un sistem identic după funcționalitate cu sistemele Mini și Lux-Modern. Deosebirea estetica dintre Modern și Mini sunt capetele în care se prinde produsul acestea fiind turnate , cu o formă eficientă.

MEDIUM – un sistem mijlociu după mărime. Avantajul acestui sistem este prezența unui ax mai mare, care oferă posibilitatea alegerii unui material textil mai gros sau prevede instalarea roletelor cu o lățime și înălțime mare.

MAXI - unul dintre cele mai mari după mărime sisteme. Conceput pentru material textil cu dimensiuni mari (lățimea pînă la2,3 m).

FORTE- sistem de tip deschis, dintre cele mai mari. Oferă posibilitatea înstalării roletelor cu lățime de pina la 2,3 m.

MEGA- cel mai mare sistem de tip deschis. Oferă posibilitatea înstalării roletelor cu lățime de pina la 3,5 m.

ZI-NOAPTE- un sistem de tip deschis, ce a capatat un loc de frunte, dintre sistemele de protecție solară. Interesul față de acest sistem apare din cauza dispozitivului neobișnuit, care permite folosirea unui și același produs în 2 regimuri (zi și noapte).